Top 3 tussen 700 en 100 euro

Je bent je aan het oriënteren voor een nieuwe camera en je besluit is al gevallen op een systeemcamera. Je hebt inmiddels al wat ervaring met fotograferen en zoekt daarom een camera die je net iets meer biedt dan de instapcamera’s.

Wat is dan een goede koop als je budget tussen de € 700,- en € 1.000,- ligt? In dit artikel vind je mijn aanbevelingen voor een nieuw toestel waarmee je ongetwijfeld prachtige foto’s kunt maken!

Omdat je soms door de bomen het bos niet meer kunt zien vind je hier mijn top 3. Je kunt overigens per camera meer achtergrond informatie lezen als je op de link klikt.

Beste koop tussen € 700,- en € 1.000,-

Met de komst van de Fujifilm X-T10 kunnen we unaniem zeggen dat dit toch wel de beste camera in zijn klasse is.

Fujifilm X-T10 klein Een mooie stijlvolle camera met een uitstekende beeldkwaliteit en goede prestaties. Voor € 799,- heb je een camera met dezelfde sensor als de professionele X-T1.

Wat ons betreft de beste koop voor je geld als je in deze prijsklasse zoekt.

Nu Kopen voor € 799,-

Alternatieven

Sony Alpha 6000 zwartPersoonlijk vind ik de Sony A6000 het beste alternatief in deze prijsklasse. Je betaalt nog geen € 800,- voor een goede camera inclusief 16-50mm lens. De Sony is snel, heeft een grote sensor en maar liefst ruim 24 megapixels (meer info over Sony a6000).

Daarnaast heeft deze camera een zoeker, beeldstabilisatie en een kantelbaar scherm.

Nu Kopen voor € 789,-

Update: Deze camera is sinds kort voor € 699,- te koop. Omdat de adviesprijs voorheen in het segment van € 700,- tot € 1.000 zat blijft deze systeemcamera de beste koop voor dit segment.
Mocht je echter niet een fan zijn van Sony of heb je al objectieven van een ander merk dan kun je in deze prijsklasse (€ 700,- tot € 1.000,-) ook gaan voor de Panasonic GM5.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *