Canon EOS M3

canon m3 cameraHet heeft een tijd geduurd maar ook Canon heeft in 2015 een nieuwe systeemcamera geïntroduceerd. Ditmaal heeft de systeemcamera van Canon een totaal ander uiterlijk gekregen ten opzichte van de M2.

Het toestel heeft een goede grip die we kennen van de grip op een spiegelreflexcamera. De Canon EOS M3 maakt gebruik van het vertrouwde programmakeuzewiel zoals we dat kennen van de meeste Canon camera’s. Daarnaast zijn er meer handige instelwielen die het fotograferen makkelijker maken. Op de bovenkant is bijvoorbeeld een apart instelwiel voor belichtingscompensatie te vinden.

De EOS M3 heeft geen zoeker maar je kunt gebruik maken van het kantelbare LCD scherm. Met een APS-C die we ook in de 750D (DSLR) terugvinden, in combinatie met de DIGIC 6 beeldprocessor kun je prachtige foto’s maken.

Het iso-bereik loopt van 100 tot 12.800 en is uit te breiden tot 25.600.

De Hybrid CMOS AF III en het 49-punts autofocussysteem zorgen voor het scherpstellen. De autofocuspunten zijn verspreid over 80 procent van het beeld in verticale richting en 70 procent in horizontale richting. Binnenkort kun je een uitgebreide review over deze camera lezen.

beheerder Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *